Over ons

In het kort

Twee vrienden, één de passie voor groen, de ander van ondernemen. Waar kunt u als plantliefhebber nu exclusieve planten kopen? Er ontstond een idee, … en het werd werkelijkheid! Exclusive plants was geboren.

Wij zijn beide erg enthousiast tijdens het zoeken van planten die iets bijzonders hebben. Dit doen we zodat jullie in deze webshop alleen maar keuze hebben uit een waanzinnig assortiment. We hebben een enorme passie voor het verzamelen van exclusieve planten. In ons assortiment vind u apartheid, exclusiviteit en kwaliteit.

Missie en visie

Onze missie is het vergroenen van iedereen zijn leefomgeving met exclusieve planten! Waarom? Omdat groen gelukkig maakt! Eén plek voor al uw exclusieve/zeldzame planten. Geen uren zoekwerk naar die ene plant, maar alle planten op onze webshop. Wij zullen er alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te maken en houden.

Onze visie is het mogelijk maken om alle exclusieve planten op één plek te kopen, zo maken we het voor iedereen makkelijker! Daarmee houden wij rekening met duurzaamheid, Innovatie en verbetering staan hierbij voorop.
meer weten over wat wij doen met duurzaamheid? ga dan naar duurzaam verzenden.

 

Wie zijn wij?

Exclusive plants is opgericht door 2 jonge jongens met een passie, Maar wie zijn ze nu eigenlijk?
Wij zijn Nick Stark en Quinn Cordes 2 Jeugdvrienden uit het dorp Noorden in Zuid-Holland.

nick stark 2

Nick Stark

Mede-oprichter

Nick is 20 jaar en heeft altijd al een passie voor planten en groen. Hij heeft na zijn middelbare school de Mbo hoveniers opleiding succesvol afgerond.

Door zijn opleiding heeft Nick veel verstand van planten en hoe deze te verzorgen. Hij weet de Latijnse namen, watergift, voeding en standplaats voor de meeste planten uit zijn hoofd! Naast de opleiding verzameld Nick al vele jaren zeldzame buiten en binnen planten. Hier weet hij dan ook super veel over te vertellen. Echt een plant fanaat dus!

quinn cordes 1

Quinn Cordes

Mede-oprichter

Quinn is 20 jaar en is sinds jongs af aan al bezig met het verkopen van bloemen, in Noorden staat hij dan ook bekend als de bloemenjongen. Na het afronden van zijn vmbo-t is hij gaan studeren op het Wellant college in Aalsmeer met als opleiding groothandel en logistiek. Alhoewel hij het stage lopen op de veiling leuk vond wilde hij meer leren over het starten van een eigen onderneming en koos na leerjaar 1 van het mbo groothandel logistiek om de opleiding manager Retail te doen op het MBO Rijnland en heeft heeft deze opleiding met vlag en wimpel gehaald. Na zijn MBO carrière besloot Quinn de opleiding HBO commerciële economie te doen en zit nu in leerjaar 1. Ook heeft hij veel ervaring met ondernemen, dit komt dus goed tot zijn recht bij Exclusive plants.

Kortom een perfect duo voor een groeiende groene business.

Opgestart door 2 jeugdvrienden met een..

Voorliefde voor het verzorgen van mooie planten

Vragen? Of meer weten over ons?

Wij als beginnende ondernemers willen alles goed doen en willen het perfect maken voor onze klanten, dus als u verbeterpunten ziet of een opmerking wilt plaatsen kan dat hier onder of via een van onze sociale media-kanalen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op de socials

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

[insta-gallery id=”1″]

0
    0
    Shopping cart
    Your shopping cart is empty