Gebruiksvoorwaarden

Door het zijn op deze website accepteer dus de algemene voorwaarden.

De informatie van deze site kan zonder melding op elk moment veranderd worden M.b.t de prijsopgaves en productinformatie. Wij staan niet te recht om fouten op te lossen en/of vergoeden over de informatie die wij verstrekken.

Verzending

Het kan meerdere dagen duren vanaf betaling tot binnenkomst van het product. Als u kiest voor het zaden van een plant is er een mogelijkheid dat dit mis kan gaan en deze niet ontkiemt, wij doen ons best om dit aantal minimaal te houden en alles met kwaliteit te leveren.

Als een pakket verloren gaat beschadigd raakt zijn wij niet aansprakelijk, wel willen we kijken naar een oplossing van het probleem en kunt u dus contact met ons opnemen.

We gaan het dan samen oplossen, omdat we snappen dat dit ook niet uw fout is en wij regelen dit dus af met het verzendbedrijf.

Beschikbaarheid

Met het feit dat wij “exclusieve planten” verkopen is de beschikbaarheid vaak schaars.

Als een product op “beschikbaar” staat, maar dit niet het geval is en u besteld het product zorgen wij er voor dat de order wordt verwijderd en u het aankoopbedrag terug krijgt.

Heeft u een plant die niet op onze site staat? Neem contact met ons op

 

Garantie

U heeft pas recht op garantie en een vervangend product/teruggave geld als uw bestelling voldoet aan de volgende voorwaarden: 1. De zending is door ons verkeerd niet naar de verwachtte standaard geleverd door een fout die wij hebben gemaakt. 2. U heeft na het uitpakken van de plant de plant in de pot laten zitten waarin deze verzonden is* 3. U heeft contact met ons opgenomen en het garantie/retour formulier ingevuld en is door ons goedgekeurd.

(*Als de plant niet is verzoden met de pot “bijvoorbeeld met een plant stekje” zal deze in een eigen pot moeten geplaatst worden, de verantwoordelijkheid voor gebruik van de juiste grond ligt geheel bij de koper, wij kunnen enkel tips geven)

Retour

Als een product niet aan de eisen voldoet die u kunt verwachten bij een product van onze webwinkel heeft u het recht deze te retouren binnen 14 dagen en krijgt u als klant bij ons uw aankoopbedrag terug. Dit kan door het terugzenden van het pakket of door het af te leveren bij

Leliestraat 29, 2431 XS Noorden.

Wij vergoeden de verzendkosten van het terug sturen niet en deze zijn dan ook voor de klant zijn rekening.

Contact

het contact opnemen met ons en het maken van kosten (bijvoorbeeld telefoonrekening) nemen wij niet voor onze rekening.

de reactie tijd zal per persoon verschillen en wij doen ons uiterste best om alle reacties goed te behandelen en eventuele problemen op te lossen

u kunt contact op te nemen door het Contactformulier in te vullen of ons te mailen op info@exclusive-plants.nl

als u wilt bellen of contact opnemen via whatsapp is dit mogelijk op het nummer: 06-28153330

Eetbare planten

onze planten zijn niet eetbaar en geen van onze producten is hiervoor bedoeld.

als er een ongeval gebeurd door bijvoorbeeld het eten van een van onze planten zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele ziekenhuiskosten, dit geld voor zowel mensen als dieren.

we doen er alles aan om onze producten zo schoon mogelijk te kweken en te versturen.

Betaalmethode

voor de betaalmethode en afhandeling van betalingen zijn wij aangesloten bij Mollie.

dit, omdat Voor ons de beveiliging het allerbelangrijkste . Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons betaalplatform garanderen.

meer informatie ga dan naar de security page van Mollie

0
    0
    Shopping cart
    Your shopping cart is empty